להב"ה: "האיחוד האירופי האנטישמי לא הטיל סנקציות על האנסים העזתים, עלינו כן
בארגון להב"ה מגיבים הערב לדיווח לפיו נציבות האיחוד האירופי תכריז בימים הקרובים על סבב סנקציות נוספות גם נגד ארגון להב"ה.

בנצי גופשטייןצילום: יהונתן גוטליב
נציבות האיחוד האירופי תכריז בימים הקרובים על סבב סנקציות נוספות על חמישה מתנחלים שהוגדרו אלימים וכן נגד ארגון להב"ה.
באיחוד האירופי צפויים להטיל סנקציות הכוללות איסור כניסה למדינות אירופה וסנקציות על חשבונות בנק המנוהלים בישראל. טרם ברור האם יוטלו גם סנקציות על יו"ר ארגון להב"ה עצמו, בנצי גופשטיין.
בלהב"ה מגיבים לדיווח ואומרים כי "האיחוד האירופי לא הטיל סנקציות על אלפי העזתים שהשתתפו בטבח והאונס בשבעה באוקטובר, ורק עסק בדאגה לספק להם סיוע הומיניטרי. זה לא מפתיע, לאור העובדה שמדובר בגוף אנטישמי".
בלהב"ה מוסיפים: "אין אירוני מכך שדווקא בזמן שהאיחוד האירופי מנסה להצר את צעדינו, אנו נמצאים בימים של סיוע לעשרות צעירות בהכנות לחג החירות. עברנו את פרעה, נעבור גם את האיחוד האירופי".
לא נכנעים לאנטישמיות של האיחוד האירופי – תורמים עכשיו לארגון להב"ה >>_