איש העסקים הגיש תביעה נגד יו"ר הארגון בנצי גופשטיין, בטענה לפרסום לשון הרע: "העסקת מחבלים? דבר הרחוק ממני כמזרח ממערב". גופשטיין: "אוכיח שרמי לוי מעודד התבוללות"
איש העסקים רמי לוי הגיש לבית משפט השלום בירושלים תביעה נגד יו"ר ארגון להב"ה (למניעת התבוללות בארץ הקודש), בנצי גופשטיין, על הוצאת לשון הרע ופרסום לשון הרע בדף הפייסבוק של הארגון, באתר האינטרנט של הארגון ובאתר "חדשות ערוץ 7". התביעה הוגשה בסדר דין פלילי והיא עוסקת בהאשמות של פעילי הארגון נגד לוי וכן בפרסום תמונה בפייסבוק שבה נכתב: "ראמזי לאוי שיווק השקמה – גם לכם מגיע למות בזול" (במקור: "רמי לוי שיווק השקמה – גם לכם מגיע לקנות בזול"), תוך שינוי הלוגו של הרשת והצגתו על רקע סכין נוטפת דם.
בדצמבר האחרון הפגינו פעילי להב"ה מול סניף "רמי לוי" בגבעת שאול בירושלים. הפעילים האשימו את לוי בהעסקת "אויבים ומחבלים". בתביעתו ציין לוי כי הוא רואה בחומרה רבה את האשמות שיוחסו לו. בנוסף הדגיש לוי כי סיוע למחבלים ואויבים הוא "דבר הרחוק ממנו כרחוק מזרח ממערב, בבחינת עלילת דם ממש".